Samenvatting de Ommekeer

Samenvatting de Ommekeer

Theo wordt liefdevol opgevoed. Hij trouwt en krijgt een dochter, Debby. Hij is getuige van de moord op zijn vrouw. Hij moet hierdoor vluchten. Zijn dochter blijft bij zijn ouders wonen. Op zijn onderduikadres ziet hij in een lokaal Frans krantje, een autowrak. Hij herkent de auto en het kenteken. Hij denkt nu dat hij geen familie meer heeft.

Debby blijft bij haar grootouders wonen. Wanneer zij zeventien is verliest zij haar grootouders in een auto-ongeluk. Ze wordt depressief en verliest haar wil om iets van haar leven te maken. Wanneer ze achttien wordt krijgt ze een brief van een notaris. Hierin heeft haar opa geschreven wat er met haar ouders is gebeurd. Ze krijgt een boek van iemand waarin staat hoe ze uit haar depressie kan komen. Ze doet wat er in staat en voelt zich weer levenslustig worden. Ze gaat werken bij een bedrijf van drie broers. Ze ontmoet Bram.

Bram komt uit een normaal gezin. Hij wordt boekhouder. Wanneer hij bij een bedrijf papieren weg brengt ontmoet hij zijn vrouw. Ze krijgen een kind. Zijn vrouw krijgt een ongeluk waarbij zij en haar kind omkomen. Bram sluit zich af van de wereld. Zijn broers hebben een bedrijf waar hij de boekhouding van doet. Daar ontmoet hij Debby. Zij leert hem dezelfde truc als die zij heeft geleerd. Ze laat hem de brief van haar opa lezen. Bram geloofd de inhoud niet en gaat op zoek naar de moordenaar van haar moeder.

Wil je de eerste van je vrienden zijn die dit deelt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *