het appartementencomplex

het appartementencomplex

Ben je nog geen 18 stop dan met lezen oud genoeg veel plezier

Je kan natuurlijk wel een ander verhaal gaan lezen

Proloog van dit erotische langere korte verhaal

Debby, Laura en Lily bespreken, tijdens privé sessies, op een forum voor gescheiden vrouwen het gebrek aan seks met elkaar. Dat ze met veel vormen van seksualiteit zoals, hetero, homo, lesbisch, biseksueel en groep tijdens een vakantie in aanraking komen, kunnen ze zelfs in hun wildste erotische fantasie niet bedenken.

 Hoofdstuk 1 Debby

Van haar man, die ze later haar dril sergeant noemt, moet alles op de juiste manier en tijd. In het begin vindt ze het niet erg om zo goed georganiseerd te zijn. Na de geboorte van de tweeling stopt ze, tijdelijk denkt ze, met werken. Het gedrag van haar man is nu nog irritanter. Ze tolereert dit nog omdat er op dat moment geen alternatief is. Wanneer de tweeling naar school gaat, wil ze weer gaan werken. Haar ouders willen de kinderen naar school brengen en weer ophalen. Haar man vindt het niet goed, waardoor de ergernis over zijn gedrag te groot is. Ze besluit dat het genoeg is en gaat de confrontatie met hem aan. Het is een zodanig grote ruzie dat ze bang is dat hij geweld gaat gebruiken. Het huwelijk eindigt in een vechtscheiding. De helft van de overwaarde van het huis is niet genoeg om een ander huis te kopen. Met de hulp van haar ouders kan ze toch een huis kopen wat ze liefkozend ‘mijn nestje’ noemt. Zij helpen haar ook met de kinderopvang terwijl ze werkt. Ze is aangenomen bij een bedrijf in groenteverwerking. Door haar krachtdadige, positieve, uitstraling en intelligentie klimt ze snel op tot cheffin van de administratie. Om in vorm te blijven gaat ze regelmatig naar de sportschool waar ze, tijdens boks oefeningen, de frustraties uit haar huwelijk kwijt kan. De tweeling gaat in Groningen naar de universiteit. Ondanks dat ze tevreden is met haar leven, mist ze toch de intimiteit van een relatie.

Hoofdstuk 2 Lily


Zij heeft geen kinderen. Haar man vindt het niet verantwoord om ze in deze wrede wereld neer te zetten. Ze heeft er lang verdriet van tot ze de voordelen ontdekt. Ze start een eigen bedrijf als makelaar. Door haar leuke uiterlijk en vrolijke natuur, gekoppeld aan een grote vakkennis, is haar bedrijf zéér succesvol. Haar man ontmoet een andere vrouw. Ze scheiden in goed overleg. Zij kan in het huis blijven wonen. Na een jaar begint ze zich af en toe onrustig te voelen zonder te weten waarom en waarover. Op een dag vertelt haar ex, trots, dat zijn vriendin zwanger is. Het oude verdriet over haar kinderloosheid komt daardoor even terug. Ze weet hierdoor waarom ze zich zo vervelend voelt. Ze besluit haar leven om te gooien en denkt, voor kinderen is het mij te laat, want ik ben achtenveertig jaar, iets anders doen kan nu nog.
Ze verkoopt haar bedrijf, waardoor ze financieel onafhankelijk is. Ze laat zich omscholen tot bewindvoerder voor mensen met schulden.

Hoofdstuk 3 Laura

Na een huwelijk van 24 jaar besluit haar man zich in een midlifecrisis te storten en er met zijn twintig jaar jongere secretaresse van door te gaan. Hun hypotheekvrije villa is verkocht, waardoor Laura niet onbemiddeld achterblijft. Zij koopt van haar deel een huis waar ze samen met haar, studerende, zoon Frank woont. De eerste drie maanden moet ze wennen aan de afwezigheid van haar ex. Een voordeel is dat ze de snerende opmerkingen over haar uiterlijk niet meer hoort. Om een eind aan die opmerkingen te maken deed ze steeds harder haar best in de sportschool. Nu is dat niet meer nodig, ze doet het nu weer normaal. Van Frank en vooral van zijn vriend Simon krijgt ze regelmatig complimenten over haar uiterlijk en haar vrolijke innerlijk. Ze werkt bij een landbouwbedrijf in zaadveredeling waar ze expats en stagelopers begeleidt. Die zaadveredeling krijgt later een hele speciale betekenis.

Hoofdstuk 4 Debby Lily en Laura

Debby, Lily en Laura mogen elkaar direct omdat ze niet alleen leven onder gelijksoortige omstandigheden, ze hebben ook hetzelfde gevoel voor humor. Na een tijdje chatten besluiten ze elkaar live te ontmoeten. Hieruit ontstaat een vriendschap tussen Debby en Lily. De relatie van Laura met de twee anderen beperkt zich tot een paar keer per maand een bos of strandwandeling of een terrasje pakken in een stad.

Debby en Lily bespreken, onder grote hilariteit, hun opties om met een man te kunnen vrijen. Een daarvan is om via Internet, mannen te ontmoeten. Dat dit niet zonder gevaar is, hebben ze op Internet gelezen. De afspraak uitvoeren doen ze op een slimme en veilige manier. Een van de twee spreekt af met de man om elkaar te ontmoeten in een hotel. Zij ontmoet de man in de foyer. De ander blijft daar, op een afstandje, kijken of ze eventueel een kamer boeken. Wanneer dat gebeurd blijft zij daar wachten. Binnen vijf minuten stuurt degene die de afspraak heeft gemaakt, een berichtje. Gebeurt dit niet, dan gaat de ander naar de hotelkamer en klopt op de deur. Gaat de deur niet open dan waarschuwt ze de receptie. Is de kandidaat een topper dan mag de ander, eventueel, meedoen. Samen rijden ze na afloop naar huis. Laura is wel uitgenodigd dit spel mee te spelen, zij wil het niet. Zij houdt zich wel aanbevolen voor een goede kans. Dat er in een zwoele zomer twee kansen tegelijk komen kunnen de drie vrouwen niet voorzien.

Na drie pogingen waarbij de ze de hotelkamer niet eens halen, geven ze het op, want op Internet ziet alles er beter uit constateren ze, om nog maar te zwijgen van het gezeur over hun rugzakje met ellende. Na dit debacle loeren ze alleen naar mogelijkheden buiten Internet.

Hoofdstuk 5

In de eerste zomer van hun vriendschap, huren Debby en Lisa voor drie weken een appartement op de bovenste verdieping van een vakantie complex in een dorpje aan het strand in het noorden van Noord-Holland. Zonnen op het naaktstrand en van de rust genieten is hun bedoeling, waarbij een eventuele kans op een ontmoeting met een leuke man in hun achterhoofd aanwezig is.

In de woonkamer, die meer recht heeft op de naam zaal, van het appartement staat een ruim, comfortabel bankstel. De laminaatvloer is licht van keur waardoor het appartement nog groter lijkt dan het al is. Uit de drie slaapkamers kiezen ze er ieder een met een eigen badkamer en wc. De derde is een kinderkamer met stapelbed, die ze gebruiken als opslagruimte. Aan de kop kant van het gebouw bevinden zich twee balkons, een voor hen, een voor de buren. Via een schuifdeur komen ze op dit, ruime, balkon. Hier kunnen makkelijk zes mensen zonnen en eten, zien ze. Via een trap komen ze op een groot dakterras. Daar staat een opslag met ligstoelen en kussens. Een hottub en douche geven het terras net dat beetje extra comfort. Voor de schaduw zijn er drie enorme parasols aanwezig. De muren van het gebouw zijn een meter doorgetrokken. Daarboven op is een anderhalve meter hoge schutting geplaatst die de wind doorlaat, maar waar je niet doorheen kunt kijken. Deze schutting is ook tussen de dakterrassen geplaats zodat je volledige privacy hebt.

Ze constateren dat niemand ze op hun balkon kan zien, behalve de mensen op het andere balkon. De afstand tussen de balkons is vijf meter. Ze proberen het zonnescherm boven het balkon.
“Dat is perfect, we kunnen zonnen en als we het genoeg vinden in de schaduw zitten,” merkt Lily tevreden op.

Ze zijn liefhebber van naakt zonnen en recreëren, om dat op het balkon te kunnen doen is hun enige belemmering de buren.
“We kunnen dat ook op het dakterras doen.”
“Dat is zo Lily, maar ik vind dit véél makkelijker.”
“Daar heb je gelijk in.”

Ze zien vanaf hun balkon dat er geen leven in het appartement is. Ze aarzelen om wel of niet bloot te gaan zonnen. Ze gaan naar de hal beneden en bellen, vergeefs, aan bij de buren.
“Mooi, niemand thuis,” mompelt Debby.
Ze gaan met een diepe zucht van genoegen bloot in de zon liggen met een kookwekker naast ze, want het is de eerste keer dit jaar. De rest van de dag brengen ze door met lezen, het dorp verkennen en aan het einde van de dag, gaan ze naar het naaktstrand om te genieten van de zee en de ondergaande zon, zonder te verbranden.

Hoofdstuk 6 Debby, Lily, Frans en Simon

De man van Laura is er met zijn secretaresse vandoor gegaan. Wanneer zijn zoon Frank bij hen op bezoek is dan heeft zijn vriendin veel meer aandacht voor Frank dan voor hem. Vanwege zijn bezitterige en jaloerse karakter, neemt hij maatregelen om Frank op afstand te houden. De vriendin beseft na een jaar wat voor eikel hij is en gaat op zoek naar een leuke man. Haar vertrek is niet door zijn goddelijke goeie karakter veroorzaakt vindt hij zelf, maar door Frank. Nu heeft hij een nieuwe vriendin die hem nog niet goed genoeg kent om er al vandoor te gaan.

“Mijn vader heeft weer een nieuwe bitch,” moppert Frans tegen zijn vriend Simon.
“Mooi toch, nu krijg je weer van alles.”
“Dat is waar, vanwege de vorige wat wel een lekker ding is, heb ik mijn rijbewijs en het autootje gekregen. Nu heeft hij een vakantie geboekt voor ons aan de kust. Als we maar uit de buurt zijn is zijn standpunt.”

In het appartement naast Debby en Lily komen Frans en Simon binnen.
“Dit is een tof plekje.”
“Je vader heeft het goed gedaan.”
“Is die bitch toch ergens goed voor.”

Debby en Lily liggen bloot te zonnen op het balkon wanneer ze het zonnescherm uit zien gaan, in het appartement naast ze. Snel gaan ze naar binnen om wat aan te trekken. Omdat ze nieuwsgierig zijn naar de bewoner naast ze, gaan ze weer naar buiten.

Frank en Simon hebben het appartement bekeken.
“Even op het balkon kijken Simon.”
Ze doen de deur open en stappen naar buiten en begroeten hun buurvrouwen. Zij groeten de jongens terug. Tussen de vier mensen met hun positieve en open uitstraling is direct een connectie. Op dat moment vernietigen hun hormonen elke vorm van gezond verstand bij de vrouwen, waardoor Lily vraagt: “Als jullie geen zin hebben om koffie te zetten kunnen jullie hiernaartoe komen, wij zijn aan het zetten.”
De jongens kijken elkaar aan en besluiten op de koffie te gaan.
“Wauw, wat een lekker spul Debby; daar zit geen druppeltje vet op? ”
“Het zijn schooljochies vieze pedo.”
“Wanneer ze je doosje likken maakt dat niet uit.”
“Houdt je kop, ik ben al zo geil.”
“Als die gaan spuiten verdrink je erin.”
De jongens horen hun buurvrouwen lachen.
“Die hebben een lol,” Simon.
“Mooi toch. Beter dan een stel chagrijnige ouwe tangen naast je. Het zijn, net als je moeder, wel spetters.”
“Simon! Wat zeg je nou,” plaagt Frank.
“Sorry, ik wist niet dat het zo gevoelig ligt.”
Ze lachen erom, maar Simon heeft geen idee dat het écht gevoelig ligt.

Lily en Debby trekken een short en een topje aan, waarin hun tepels meer de aandacht trekken dan bij naakt zijn.
“Is dit niet een beetje té voor die Jongens Debby?”
“Kijken ze ernaar dan zijn ze straight, kijken ze niet dan zijn ze gay.”
De jongens komen binnen. Binnen een paar seconden blijken ze allesbehalve gay te zijn. Bij de koffie vraagt Debby aan de jongens: “Wij zijn liefhebbers van bloot zonnen. Dat kunnen we doen op het dakterras, maar we vinden het op het balkon makkelijker. We zijn volwassen mensen onder elkaar, als wij naakt gaan zonnen vinden wij het prima als jullie ook op het balkon zitten, al dan niet bloot. Jullie mogen zoveel als jullie willen naar ons kijken en wij naar jullie, want het is onze en jullie keus om bloot te zonnen. Zo kunnen we alle vier, zonder gene, doen wat we willen. Doen we nog een bakkie?”
“Lekker. Wat betreft het zonnen, ga gerust jullie gang.””
“Wat eten jullie vanavond jongens?”
“Geen idee Debby.”
“Ik wel. Vandaag is het drie jaar geleden dat ik officieel gescheiden ben, tijd voor een feestje. We laten eten komen en vanavond kunnen we een film kijken of zoiets. Is dat wat?”
“Dat is heel wat.”
“Hebben jullie verkering jongens?”
“Nee, we zijn vrijgezel.”
“Prima, voorlopig blijven. Lekker rukken bij een porno is ook tof.”
“Hebben jullie een man of een vriend?” vraagt Frank.
“Jazeker. Zal ik hem halen, kunnen jullie kennis maken,” biedt Debby aan.
Ze komt terug met een dildo in haar hand.
“Ik noem hem, Iwan de onvermoeibare.”
De jongens schudden van het lachen.

Ze vertellen elkaar over hun leven zoals de omgang met hun ouders en de scheiding van Debby en Lily. Tijdens het gesprek is de seksuele aantrekkingskracht tussen de jongens en de vrouwen steeds sterker. Frank is het meest aangetrokken tot Debby en Simon tot Lily. De vrouwen voelen hetzelfde. Zij vragen zich af of het hun beleefdheid, verlegenheid of bescheidenheid is dat de jongens, die wel duidelijk in ze geïnteresseerd zijn, geen enkele actie ondernemen of toespelingen maken over hun érg sexy uiterlijk.

Hoofdstuk 7 Debby, Lily, Frans en Simon

Frans heeft een probleem waar hij al een tijdje mee worstelt. Hij denkt eraan om het met deze ervaren vrouwen te bespreken. Hij voelt aan dat hij ze volledig kan vertrouwen.
“Ik wil een probleem waar ik mee worstel, aan jullie voorleggen omdat ik jullie mening hierover zeer op prijs stel.”
“Vertel op, met ons kan je overal over praten.”
“Dat dacht ik al. Mijn moeder mist de seks hoorde ik een keer per ongeluk. Ze was daar, aan de telefoon, met iemand over aan het praten. Dat is heel gek omdat je dan hoort dat je ouders echt seks hebben. Dat weet je wel omdat je bestaat, maar dat is abstract. Nu hoor je dat het in de praktijk ook zo is.”
Lily en Debby luisteren zonder Frank te onderbreken. Aan de toon in zijn stem horen ze dat dit item hem erg bezighoudt.
“Ik vergelijk het met een bakker. Je weet dat hij brood bakt omdat jij een brood koopt. Hoe hij dat doet weet je niet tot je een keer in de bakkerij staat waar hij midden in de nacht, bij een hete oven, zwetend zijn deeg staat te mengen. Dat heb ik meegemaakt. Ik ben een keer twee uur eerder uit. Omdat mijn moeder af en toe om een uur of twee een tukkie op de bank doet, ben ik heel stilletjes het huis in geslopen. In de kamer hoor ik, vaag, geluiden waar ik op dat moment niets van begrijp. Ik loop de kamer in en zie mijn moeder met twee biseksuele Surinaamse jongens vrijen.”
Debby onderbreekt hem met de vraag: ”Hoe weet jij dat ze bi zijn?”
Frank zucht diep.
Debby vermoedt dat hij dit niet wil vertellen en zegt: “Je moet het hele verhaal vertellen anders blijft het irritant in je geheugen hangen.”
“Je hebt gelijk. Mijn moeder ligt onderuitgezakt op de bank. De ene jongen zit op zijn knieën tussen haar benen en neukt haar. Achter die jongen zit de andere op zijn knieën en die neukt die jongen.
Even ben ik in paniek, waardoor ik geen idee heb wat ik moet doen. De jongens kijken angstig naar mij en dan weer naar mijn moeder omdat ze een enorme ruzie zien aankomen. Dan besef ik, dat mijn moeder mij ook ziet en is net zo in paniek is als ik, waardoor ik niet zomaar weg kan gaan. We kijken elkaar aan en schieten in de lach door de waanzin van de situatie. De jongens halen opgelucht adem zie ik.
‘Sorry hiervoor, ik weet niet dat je vroeger uitga. Dit zijn Sam en Benny ze zijn studenten uit Suriname.’
Ik steek mijn duimen op en zeg ‘goed bezig ma, ik zie je zo.’
Even later komt ze naar mijn kamer. We hebben het daar besproken en erom gelachen. We zijn daarna met zijn allen een biertje gaan drinken en dat was heel gezellig. Het abstracte van ouders die seks hebben, is na dit voorval hedendaags realisme. Ik hoop dat ze een leuke man vindt om samen mee te zijn.”

Debby stelt Frank gerust door te zeggen: “Jullie zijn samen in een situatie terecht gekomen die je niet kon zien aankomen en niet jullie schuld was. Jij dacht dat je moeder lag te slapen en zij dacht dat je nog op school zat. In die situatie kan je elke reactie op elkaar uitgeleggen als abnormaal, maar dat is het niet. Jullie hebben het samen geweldig opgelost.”
“Dank je voor je suppoort Debby.”

Simon kijkt zijn vriend aan en zegt: “Dat wist ik niet. Wat ik wel weet is dat je moeder heel open is over seksualiteit tegenover ons. Ze loopt rustig in haar bh en slip door het huis als ik bij Frank thuis ben. Ik vind dat geweldig, bij mij thuis zijn ze veel preutser.”
“Weet je nog die keer dat ze topless lag te zonnen in de tuin?”
“Wat denk je zelf. Als ik mijn ogen dicht doe zie ik het nog voor me.”
“Mijn moeder plaagt Simon af en toe. Ze pakt zijn bil vast en zegt dan: ’Wat een lekker kontje heb je Simon daar zou ik mijn tanden wel een keer in willen zetten.’”
“Daar heeft je moeder gelijk in jullie hebben alle twee een héél lekker kontje.”
“Wat ik mij afvraag is of jullie ook de seks missen zoals mijn moeder en hoe jullie dat oplossen?”
“Wij lossen dat probleem op door te proberen een man te strikken via Internet die ons daarmee helpt en onze Iwan natuurlijk.”
“Hoe doen jullie dat dan en lukt het via Internet?”
“Hoe we dat doen is een heel verhaal en nee, het werkt niet. Nu hopen we op een kans om een geschikte man in het wild tegen te komen.”

Frank ziet een ongekende mogelijkheid. Zij kunnen de vrouwen helpen. Zij kunnen hem en Simon opleiden tot goede minnaars. Simon kan dan het probleem, wanneer dat gewenst is, van zijn moeder oplossen.
“Vinden jullie het goed dat wij nu naar ons appartement gaan om iets te regelen, dan zijn we zo weer terug.”
“Prima, tot zo.”
“Wat gaan die regelen denk je.”
“Ik heb een idee, maar ik ben daar niet zeker van Lily.”
“Vertel op.”
“Ik denk dat Frank toch met het probleem van zijn moeder zit. Misschien willen ze voorlichting hoe ze het voor haar kunnen oplossen en dat moeten ze met elkaar overleggen.”
In het appartement van de jongens is druk overleg. Simon is in eerste instantie sceptisch, in tweede instantie enthousiast.

Hoofdstuk 8

Na het overleg van de jongens gaan ze weer naar het appartement van Debby en Lily.
“Biertje jongens?”
“Lekker. Willen jullie het binnen of buiten?”
“Binnen.”
De vrouwen wachten geduldig af wat het resultaat van het overleg is. Zodra ze het biertje hebben begint Frank aan zijn voorstel.
“We hebben overlegd en op het resultaat daarvan moeten jullie serieus reageren, hoewel dat wel héél moeilijk zal zijn.”
“We zijn benieuwd.”
Frank ordent heel even zijn gedachten voor hij begint.
“Mijn moeder, jullie en wij zitten met een probleem. Wij kunnen de oplossing zijn voor jullie en mijn moeders probleem en jullie voor dat van ons. Ons probleem is dat we geen enkele ervaring met seks hebben. Stel nu dat jullie ons opleiden in de kunst van het vrijen, dan kunnen wij, als jullie dat willen, jullie probleem hier oplossen. Simon kan dan als we terug zijn van vakantie het probleem van mijn moeder, eventueel, oplossen. Wat vinden jullie daarvan?”
“Dit is met stip het meest krankzinnige voorstel wat ik ooit heb gehoord. Het is ook, met een nog véél grotere stip, het beste voorstel dat ik ooit heb gehoord.”
“Dus jullie doen het?”
“Absoluut. Wanneer willen jullie daarmee beginnen?”
“Nu.”
Debby, neemt de leiding.
“Uitstekend. Jullie uit zijn uit geweest en hebben een onervaren meisje ontmoet. Je weet niet hoe ver ze wil of durft te gaan. We gaan op de bank zitten en we laten jullie voelen wanneer een meisje wel of niet iets wil. We trekken een bh aan om het zo echt mogelijk te maken.”
Ze gaan op de banken zitten. Frank met Debby en Simon met Lily.
“We komen net binnen en we gaan zoenen. Begin met een gewone kus en probeer dan te tongzoenen.”
Ze laten de jongens het verschil voelen tussen wel en niet willen tongzoenen.
“De volgende stap is tijdens het zoenen je hand, op mijn rug, onder mijn shirt proberen te steken. Wanneer ik op dat moment wil stoppen mag je niet teleurgesteld zijn en proberen toch verder te gaan.”
Na een aarzeling van de vrouwen stoppen de jongens hun poging.
“Dat is prima, ik weet nu dat ik je kan vertrouwen.”
“Je mag verder gaan als ik, als teken dat ik het nu wel wil, mijn hand onder jouw shirt steek.”
Lily en Debby beginnen de jongens op hun rug te strelen.
“Nu mag je wat verder gaan en met mijn bh-bandje spelen waarbij je mij laat voelen dat je het los wil maken.”
Met een subtiele beweging laten de vrouwen merken dat ze het goed vinden.
“Nu mag je mijn bh losmaken en wachten tot je een seintje krijgt. Zij beginnen de buik van de jongens te strelen. Dit is het seintje voelen de jongens aan. Ze gaan met hun handen richting de borsten. Weer is er een korte aarzeling. De jongens stoppen.
“Prima.”
De vrouwen leggen hun hand op het kruis van de jongens. Dit is het sein om verder te gaan.
“Bij onze nek beginnen en dan naar beneden gaan.”
Aarzelend beginnen de vrouwen over hun kruis te strijken. Het kost ze moeite om niet de stijve paal meteen tevoorschijn te halen.

Hun handen gaan richting de tepels van de vrouwen. Zij beginnen het T-shirt van de jongens uit te trekken. De jongens doen hetzelfde bij hen. Stap voor stap gaan ze verder tot ze naakt naast elkaar zitten. De jongens beginnen te spelen met hun borsten. Na een tijdje gaat een aarzelende hand naar hun kruis.
“Probeer nooit een vrouw sneller met je paal te laten spelen dan wanneer ze dat uit haar eigen gaat doen.”
Lily last een pauze in.
“Nu zijn we op een punt aangekomen dat jullie met je partner kiezen welk voorspel jullie nemen. Dit kan uitgebreid of eenvoudig. Wij zijn eenvoudig begonnen en maken dat af.”
Ze beginnen de vrouwen te vingeren. Ze krijgen instructies als: ”Maak je vinger krom. Dieper. Ja daar, let op mijn reactie. Ik laat je merken wanneer je goed bezig bent of niet. Nu naar boven op zoek naar mijn klitje, hoger, hoger.”
Met een beweging van haar heupen en een kreun laat ze merken dat hij de juiste plek heeft.
“Wissel dit af terwijl je op mijn reactie let. Ik geef zo aan wanneer het genoeg is. Denk erom dat je nooit eerder mag proberen te penetreren voor dat door het meisje dit aangeeft.”
Lily komt omhoog en gaat als een ruiter op de paal van Simon zitten. Debby doet hetzelfde.
“Speel met mijn borsten. Als ik op je borst ga liggen kan je verder gaan met mijn billen en kontje.”
De jongens hun uithoudingsvermogen is nooit getest. De vrouwen komen dicht bij een orgasme wanneer de jongens klaarkomen.
“Blijf erin, ik ga verder tot ik klaarkom.”
Met haar schaambeen wrijft ze over het schaambeen van Simon tot ze een orgasme krijgt. Ook bij Frank laat Debby voelen hoe ze toch een orgasme krijgt.
“Dat was lekker, jongens.”
“Jammer dat ik het niet langer kon volhouden,” zegt Simon.
“Dat is een kwestie van oefenen en dat gaan we ook doen.”
“Zullen we ons uitspoelen Debby?”
“Mannen gaan jullie mee. Het is belangrijk dat je dit soort dingen ook leert.”
Met hun speciale reiniger spoelen ze het zaad uit hun vagina.
“Waarom doen jullie dat.”
“Sperma gaat stinken in een vagina en als je wil beffen zit je in je eigen zaad of die van een ander te happen.”
“Dat was lekker jongens zullen we gaan eten?”

Tijdens het eten bespreken ze wat ze gedaan hebben.
“Dit is heel wat anders dan je in porno’s ziet.”
“Wij zijn levende vrouwen met een eigen wil. Ook verlegen en onervaren meisjes kunnen, als ze je eenmaal vertrouwen, als beesten te keer gaan.”
“Hallo Lily! Zo kan het wel weer.”
“Watje, zullen we een biertje halen bij het strandpaviljoen?”

Hoofdstuk 9 De Zweedse connectie

Op het terras raken ze, in het Engels, op het terras in gesprek met vier Zweedse studenten, twee meisjes en twee jongens, die in hetzelfde complex verblijven als zij. De jongens Oscar en Liam, zijn op het eerste gezicht geïnteresseerd in Lily en Debby, de meisjes Tove en Oda, in Frank en Simon. Tijdens het gesprek nodigen Tove en Oda, Frank en Simon uit voor een wandeling naar de zee om ze uit te horen over iets waar ze mee worstelen.
“Zijn Debby en Lily familie van jullie?” vraagt Tove, de brutaalste van de twee.
“Nee hoor, het zijn onze buurvrouwen.”
“Waarom zijn jullie dan samen met hun op het terras?”
“Dat is een apart verhaal.”
“Daar houden we erg van.”
“Ze vroegen of we een kopje koffie wilden drinken om kennis te maken. Daarbij hebben we afgesproken dat ongeacht wie er op het balkon zit, we naakt kunnen zonnen.”
“En dat is alles?”
“Ja.”
“Dat geloof ik niet.”
“Waarom niet?”
“Daarvoor zijn jullie zijn veel te close met hun.”
“Je hebt gelijk, ze zijn bezig ons te leren vrijen.”

Wanneer de ergste verbazing over de erotische bom van Frank voorbij is overleggen de Zweedse meisjes, in het Zweeds, over hun tweede stap. De jongens wachten rustig het resultaat af.
“Op ons balkon kunnen we helaas niet bloot zonnen, mogen we dat bij jullie doen, want naar het naaktstrand durven we niet?”
“Waarom niet?”
“Gisteren zijn we daar gaan kijken. In de duinen zagen we twee mannen met een verrekijker. Wij denken dat ze ook foto’s maken.”
“Nu snap ik het. Zullen we naar de anderen toegaan?”

Lily en Debby zitten bij de jongens. Zij geven de jongens complimentjes over hun figuur, waarmee zij ze laten merken dat ze gevoelig zijn voor hun overduidelijk poging tot toenadering. Frank, Simon en de meisjes komen het terras weer op en gaan bij de anderen zitten. In het Nederlands vertelt Frank wat er op het strand is gebeurd en besproken.
“Ze willen alleen zonnen.”
“Wij willen wippen in de vakantie. Oeps, sorry jongens. Ik bedoel mogen we bij jullie bloot zonnen.”
“Dat jullie nou zo oversekst zijn wil niet zeggen dat iedereen dat is.”
“Daar komen jullie nog wel achter. Is jullie trouwens iets opgevallen aan de meisjes?”
“Ze zijn meer in elkaar geïnteresseerd dan in ons denk ik.”
“Dat klopt. Wij hebben het idee dat de jongens meer interesse in jullie hebben en de meisjes meer in ons, hoewel ze dat proberen te verbergen.”
“Daar heb je gelijk in Lily. Zullen we ze allemaal uitnodigen voor de koffie morgenochtend. Kunnen we het bloot zonnen probleem bespreken”
“Dat doen we.”
Na de aanvaarde uitnodiging gaat, om negen uur, de hele groep gaat het appartementencomplex toe. In de hal nemen ze afscheid van elkaar.

Hoofdstuk 10

Na het afscheid van de Zweedse delegatie gaan in het appartement de oefeningen door. Lily maakt aanstalten zich uit te kleden. Simon pakt haar handen en duwt ze teder naar benden. De anderen kleden zich wel uit.
Debby zit voor de bank op de grond tussen de benen van Frank. Ze kijken naar Lily en Simon. Hij neemt haar mee naar een eetkamerstoel waar hij op gaat zitten en Lily voor zich laat staan. De tederheid en het respect waarmee Simon haar behandelt ontroerd haar, terwijl toch haar erotische spanning toe neemt. De handen van Simon pakken de zoom van haar topje en beginnen het omhoog te trekken. Lily begrijpt direct zijn bedoeling en werkt mee. Met zijn handen streelt Simon haar keel en de aanzet van haar borsten. Genietend kijken ze elkaar aan. Langzaam trekt hij haar short uit. De tanga van haar lingerie setje komt in beeld. Hij bukt en geeft kusjes op haar buik. De anderen kijken niet meer gespannen, maar geboeid toe. Tot nu toe gebeurt alles in stilte.
Hij gaat weer naar boven en knipt de voorsluiting van haar bh los. Met zijn handen pakt hij de bandjes vast en trekt traag haar bh uit. Hij begint weer haar keel te strelen en langzaam gaat hij naar beneden. Zijn handen cirkelen om haar borsten heen. De cirkels zijn steeds kleiner tot hij bij haar gezwollen tepels komt. Heel teder streelt hij haar tepelhoven voor hij haar tepels tussen zijn vingers neemt. Ze vraagt zich af of zijn vingers zijn verruild voor ganzenveren.
Voor de eerste keer maakt ze een geluid van intens genieten.

Frank en Debby kijken toe. Frank plaats zijn handen op haar borsten. Debby heeft wel gehoord over het krijgen van een orgasme door het aanraken van borsten, ervaren heeft ze het nog nooit. Door de intense erotische atmosfeer en het kijken naar Lily en Simon voelt ze een orgasme opkomen. Tot zijn verbazing voelt en hoort Frank dit aan Debby. Op het ritme van haar ademhaling kneedt hij haar borsten, waardoor ze een kort en heftig orgasme krijgt. Frank houdt zijn handen nu stil. Ze kijken verder naar Lily en Simon. Heel langzaam begint Frank met zijn handen de borsten van Debby te bewegen waar door haar spanning weer oploopt.

Simon begint de tepels van Lily tussen zijn vingers te kneden. Weer maakt ze een geluid. Met zijn vingertoppen streelt hij haar buik en rug terwijl hij met zijn tong haar tepelhof en tepels omcirkeld. Zijn handen zijn bij de bandjes van haar slipje. Met zijn vingers duwt hij het naar beneden. Lily tilt haar benen een voor een op om hem de ruimte te geven. Simon pakt haar borsten een voor een met een hand vast stevig vast en maakt met zijn tong een snelle en stevige roterende beweging over haar tepels. Met zijn andere hand streelt hij afwisselend haar billen en haar venusheuvel. Het geluid van genot is steeds luider.
Frank voelt Debby reageren op het gekreun Lily. Hij past zijn massage intensiteit hierbij aan.

Simon gaat staan en dirigeert haar op de bank tegenover Debby en Frank. Hij gaat op zijn knieën voor haar zitten. Afwisselend kust en likt hij haar voeten. Langzaam gaat hij omhoog tot haar knieën. Hij kust de binnenkant van haar benen. Lily begint haar benen te spreiden. Traag gaat Simon naar boven en likt de binnenkant van haar dijen. Hij pakt haar enkels en plaatst ze op de bank. Ze doet haar benen nu zo wijd mogelijk uit elkaar. Hij gaat via de binnenkant van haar dijen omhoog tot hij bij haar doos is. Met tedere kusje bewerkt hij haar lippen. Hij steekt zijn tong uit. Haar nauwelijks aanrakend gaat hij op en neer van haar sterretje naar haar klitje. Langzaam voert hij de druk op tot zijn tong tussen haar lippen glijdt.

Ze begint te hijgen van genot. Dan probeert hij zijn tong zo diep mogelijk in haar te steken. Hij wisselt tussen het likken van haar lippen en haar klitje. Ze ziet en voelt met hoeveel passie Simon haar verwend. Ze begint met hem mee te bewegen. Elke keer als hij haar klitje bewerkt gaan er schokken door haar lichaam. Hij blijft nu bij daar en gaat mee met het tempo wat ze aangeeft. De tranen stromen over haar wangen als ze begint aan het hefstigste orgasme wat ze ooit heeft gehad.

Vlak voor het orgasme van Lily, fluistert Frans in het oor van Debby: ”Zullen wij ook?”
Debby gaat snel in dezelfde houding als Lily op de bank liggen en zegt: “Kom op mooie jongen.”
Frank valt op haar doos aan of zijn leven ervan af hangt. Het orgasme van Debby begint vrijwel direct.

Simon houdt zijn mond op haar vagina, zonder zijn tong te gebruiken. Zo blijft hij daar tot haar orgasme is uitgeraasd. Wanneer ze dat aangeeft met haar handen op zijn hoofd, laat hij haar langzaam los.
Hijgend van uitputting blijft ze, net als Debby, roerloos liggen na genieten.
“Dit was fenomenaal Simon. Ik heb gelezen over de clichés die je moet voelen bij een orgasme, bijna flauwvallen, elektrische schokken door je lichaam en noem maar op. Nog nooit heb ik dat gevoeld en nu wel. En jij Debby?”
“We hebben van de jongens goddelijke sekskunstenaars gemaakt. We misten seks en nu we weten wat echte seks is hoe erg.”
“Dankzij jullie excellente opleiding,” merkt Simon op.
Ze drinken een biertje en praten over hun Zweedse avontuur van die avond. Tijdens het gesprek loopt de spanning bij het viertal weer op.
Voor de twee vrouwen is orale seks bij hun ex-mannen iets wat ze tot het uiterste hebben vermeden, omdat ze zelf ook niet met de seksuele passie die daar voor nodig is zijn verwend zoals nu. Zonder te hoeven overleggen weten ze van elkaar dat ze Simon en Frank wél oraal gaan verwennen.

Uitgeput blijven de jongens nog even op de bank na genieten, waarna ze zich aan kleden. Ze spreken af om, samen met de Zweedse delegatie, de volgende morgen koffie te drinken bij Debby en Lily.

Hoofdstuk 11

De volgende morgen staat de Zweedse delegatie voor de deur. Tijdens de koffie stelt Tove de vraag: “Wij willen ook naakt zonnen is dat mogelijk?”
“Dat kan, ik denk dat we dan naar het dakterras moeten gaan. Daar is ook een barbecue, kunnen we vanavond, als jullie dat willen, met zijn allen eten.”
Over het voorstel is de groep enthousiast.
Frank denkt, mijn moeder zou het bloot zonnen ook heerlijk vinden, zeker met Simon erbij. Met de hele groep gaan ze het terras in orde maken.
“We hebben acht bedden nodig. Jongens we hebben er twee bij jullie vandaan nodig.”
Simon en Frank gaan naar hun terras en geven de twee ligbedden en kussens door. De parasols gaan op en ze zien dat er genoeg ruimte is om daar alle ligbedden onder te zetten. Na het plaatsen van de bedden gaan ze zonnen. Zonder enige terughoudendheid kleden de Zweedse jongelui zich uit. De leden van de groep bekijken elkaar en delen complimenten uit. Na het zonnen zit het hele gezelschap aan de tuintafel. Ze wisselen ervaringen met elkaar uit, waarbij het vermoeden van het Nederlandse deel bevestigd is; de Zweden zijn gay. Tijdens het gesprek komt er iets naar voren wat ze dwars zit. Na het aftasten van elkaar komen ze tot de conclusie dat de Nederlandse groep te vertrouwen en open genoeg is om het te bespreken.
Hugo neemt het woord zoals de groep heeft afgesproken.
“Hoewel onze ouders christelijk zijn hebben ze, tot op zekere hoogte, geaccepteerd dat we gay zijn. Ze proberen wél om ons te genezen, door folders of artikelen uit bladen ‘onopvallend’ neer te leggen bij ons thuis. De laatste is er een, waar de bewering in staat: ‘als je eenmaal seks met een hetero heb gehad, ben je geen homo meer’.”

De Zweedse jongelui kijken naar Debby op zoek naar een gebaar of woord waaruit begrip blijkt voor hun absurde situatie. Debby reageert op de duidelijke hint en zegt: “De omstandigheden waar jullie in moeten functioneren zijn oneerlijk.”
Het grootste probleem is dat jullie niet zullen genezen als je seks met een hetero hebt. Je bent gay geboren en zal je altijd blijven. Dit bepaalt voor een groot deel wat jullie kunnen doen in je verdere leven. Blijf je het ontkennen en verbergen, waardoor je nooit echt gelukkig zal zijn of kom je openlijk uit de kast en ben je misschien wél gelukkig. Voor je dat doet moet je een plek hebben om jezelf te kúnnen zijn. Dat zijn de dingen waar jullie mee om moeten gaan. Er is één ding wat ik jullie mee wil geven. God, als hij zou bestaan, is liefde, een hel is er dus niet. God heeft jullie gecreëerd zoals jullie zijn, hij zal zijn eigen schepping niet verloochenen.”
De groep verwerkt dit in een gesprek wat ze in het Zweeds met elkaar voeren. De Nederlanders gaan speculeren wat een eventuele Zweedse actie is.
“We zijn erg blij met wat je ons verteld hebt, vooral over een plek waar we kunnen leven zoals wij dat zelf willen. Dit geeft ons rust omdat we daarnaartoe kunnen werken. Wat betreft het veranderen van gay naar straight denken wij ook dat het niet werkt. Wat we willen is een keer met jullie vrijen om zeker te weten dat dit zo is.”
“Prima. We vormen vier koppels die ieder apart van elkaar in een slaapkamer gaan vrijen, zodat jullie elkaar niet kunnen beïnvloeden. Simon en Frank gaan met Oda en Tove naar hun appartement, wij blijven hier.”

In de slaapkamer zitten Simon en Oda op bed.
“Vind je het eng zonder je vriendin?” vraagt Simon op een geruststellende manier.
“Ja, zij is de brutale van ons en ik volg haar voorbeeld. Nu moet ik dingen doen die ik niet durf als zij er niet bij is.”
“Je moet hélémaal niets. Je doet wat je eventueel wel durft en wil, niemand komt te weten wat dat wel en wat dat niet is.”
De transformatie is totaal. Het timide meisje verandert in een vrouw met allure. Ze gaat rechtop staan, haar blauwe ogen zijn bijna lichtgevend fel en het bruine haar geeft haar iets mythisch. Ze kijkt hem brutaal en zelfzeker aan en zegt: “Waarmee gaan we beginnen?”
“Met een kusje.”
Ze kleed zich uit en gaat uitnodigend voor hem staan.
“Je hebt een prachtig figuur.”
Ze knikt zelfverzekerd om dit te bevestigen en zegt: “Dat kusje wil ik hier.”
Langzaam komt ze dichter naar zijn mond tot ze hem aanraakt. Hij begint haar buik te bewerken met zijn lippen en tong.
Ze bukt voorover, pakt zijn shirt en trekt hem omhoog. Hij laat haar los zodat ze zijn shirt uit kan trekken.
“Jij hebt ook een prachtig figuur.”
“Dank je.”
Ze gaat direct weer naar hem toe voor meer kusjes op haar buik. Met haar handen pakt ze zijn hoofd en duwt hem richting haar borsten. Met zijn mond over het grootste deel van haar borst en zijn tong cirkelend om haar tepel begint ze enthousiast te raken.
“Doe je broek uit ik wil met je paal spelen.”
Ze ruilen van plaats. Hij denkt, wat had Lily ook weer gezegd over onervaren meisjes die als beesten te keer kunnen gaan.
Ze begint met zijn paal en scrotum te spelen. Eerst aarzelend en dan steeds fanatieker waarna ze hem begint te pijpen. Na een korte tijd stopt ze en zegt: “Nu jij.”
Simon heeft moeite om niet te lachen over haar kordate gedrag.
Hij plaatst haar liggend op het bed. Ze doet haar benen zo wijd mogelijk en zegt: “Wat vind je van mijn kutje?”
Ze zegt het op de toon van, wat vind je van mijn vlinderverzameling.
Weer kost het hem moeite serieus te blijven.
“Het is prachtig, voor de eerste keer zie ik een kutje wat de naam perzik echt verdient.”
“Geef het een kusje.”
Hij begint met gesloten mond en begint dan te likken.
“Genoeg, ik wil je paal vanbinnen voelen.”
Hij wil zeggen rustig aan, maar hij doet het niet, want het is haar feestje.
Hij gaat op zijn rug liggen. Ze laat zich langzaam op zijn paal zakken. Hij begint te spelen met haar borsten, tot ze een orgasme krijgen. Ze liggen met hun gezichten naar elkaar toe op het bed uit te hijgen.
“Ben ik nu een hetero?” fluistert ze.
“Dat weet jij het beste. Zou je nu met Tove willen vrijen?”
“Héél graag. Je moet niet boos zijn.”
“Waarover?”
“Dat ik samen met Tove een veel dieper en beter orgasme krijg.”
“Natuurlijk ben ik niet boos. Tegen een mooie lesbienne als Tove kan ik niet op en dat wil ik ook niet. Het samen spelen en genieten van je schoonheid is iets waar ik onvoorstelbaar van heb genoten.”
“We gaan ook een keer met zijn vieren dit heerlijke spel spelen Simon.”
“Absoluut. Zullen we naar de anderen gaan?”
“Ik wil samen met Tove toekijken als jij en Frank het met Lily en Debby doen.”
“Wat vind je van Lily en Debby?”
“Prachtige vrouwen.”
“Zou je daar mee willen vrijen?”
“Het lijkt me geweldig om dat te doen. Ik weet alleen niet in hoeverre ze hiervoor te porren zijn?”
“Je kan het altijd proberen.”
“Wauw, dit wordt écht een hete zomer.”

Hoofdstuk 12

De avond na de Zweedse dag van de ‘genezing’, zitten Debby en Lily aan het laatste glas wijn van de dag.
“Zullen we Laura uitnodigen om mee te doen?” stelt Lily voor.
“Briljant plan.”
Op dat moment zit Laura, een kwartier rijden bij ze vandaan, tussen haar stagelopers op de bank. In iedere hand heeft ze een paal waar ze, genietend, traag mee speelt. Vier handen strelen, in hetzelfde tempo als zij doet, haar hele lichaam, waarbij haar billen, doos en borsten de meeste aandacht krijgen. Tijdens dit spel bedenkt ze dat het voor Debby en Lily ook wel lekker kan zijn. Ze besluit ze op te bellen. Op dat moment gaat háár telefoon. Ze neemt op en zegt:” Ik zit net aan jullie te denken.”
“Dat is sterk. Wij ook aan jou. We hebben een aanbieding voor je.”
“Ik voor jullie. Vertel op.”
“Wij hebben twee jongens die we getraind hebben.”
“Niet in voetballen neem ik aan.”
“Nee, in neuken. Een van de jongens heeft een erotische droom, waar ik nu nog knikkende knieën van krijg. Verder hebben we twee Zweedse jongens en meisjes die gay zijn.”
“Hebben jullie daar ook mee?”
“Dat is een lang verhaal.”
“Ja dus.”
“Wat is jouw aanbieding Laura?
“Twee jonge Surinaamse reuzen.”
“Hun totale lijf of alleen hun piemeltje?”
“Je mag een gekregen paard niet in de bek kijken.”
“Past hij wel ik mijn bek denk je?”
Ze moeten door het lachen om hun ‘slappe gelul’ het gesprek even onderbreken.
Debby vraagt aan Laura: “Als je zin hebt kom dan morgen op de koffie?”
“Heb je wat lekkers bij de koffie of moet ik wat meenemen,” vraagt Laura.
“Neem je reuzen mee. Als wij die van jou en jij onze jongens wat lekkers vinden, dan kunnen we spelletjes spelen.”

De volgende morgen zit de voltallige groep bij elkaar. De Zweden weten dat er verrassing in de maak is, maar ze hebben geen idee wat het is.
De jongens weten wat er komt, ze weten alleen niet wie, tot de bel gaat en het gezelschap door Debby is binnengelaten. Een paar seconden moeten de twee hoofdrolspelers in de chaos, die gaat ontstaan, overdenken hoe ze moeten reageren dan roept Frank enthousiast: “Mam! Welkom in het paradijs.”
“Hallo Frank. En nu maar hopen dat jij niet diegene bent met die erotische droom.”

De moeder verdwijnt en wordt wie ze zelf is.
“Je hebt mazzel Laura, dat is Simon,” antwoord Frank.

Epiloog

In de rest van de vakantie gaat de groep, af en toe, uit en in elkaar. Tripjes in de omgeving of verder, worden gemaakt in verschillende samenstellingen. Tijdens het vrijen blijken interraciale verhoudingen prima te werken. Niemand dwingt een ander mee te doen of iets te doen waar hij geen zin in heeft. Over een weigering om mee te doen is niemand kwaad of teleurgesteld.

Wil je de eerste van je vrienden zijn die dit deelt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.