Een Valentijnsdag overpeinzing

Een Valentijnsdag overpeinzing

Valentijnsdag, ik word daar zó vreselijk mistroostig van. Het hele jaar doen ze chagrijnig tegen elkaar en maken ze elkaar uit voor, eikel die niets in het huishouden doet en trut die nooit eens wat wil, maar op Valentijnsdag moet het gebeuren. Kaartjes, geurtjes en weet ik niet wat voor flauwekul. Donder op met dat commerciële gedoe. De enige die er beter van worden zijn degenen die al zat hebben. Doe eens wat leuks op een andere dag, neem je liefje mee naar de bioscoop of neem wat leuks voor hem of haar mee. De verassing is veel groter en maakt veel meer indruk, omdat jij eraan heb gedacht en niet omdat de commercie het je voorzegt. Ikzelf doe er niet aan. Mijn vrouw ook niet, tenzij ze stiekem een minnaar heeft, wat ik niet weet. Voor zover ik op de hoogte ben van deze flauwekul, is het oorspronkelijk bedoelt voor geheime en onbeantwoorde liefdes. Ook zoiets. Stiekeme kaartjes en cadeautjes sturen naar iemand die jou misschien helemaal niet ziet zitten of je geweldig vindt. Ik zie het al voor me.
“Oh jeetje, ik heb een bloemetje gekregen maar ik weet niet van wie, daar ben ik even ziek van.”
Daar heb je niets aan, dan weet je stiekeme liefde noch niet wat je voor haar of hem voelt.

Balentijnsdag moeten ze invoeren. Een dag waarop je elkaar lekker even de waarheid mag zeggen. Even lekker schelden, lucht heerlijk op. Kost ook niets. Aan die opluchting heb je het hele jaar plezier of het draait uit op een scheiding; dat kan ook. Als dat gebeurt, was je relatie al niet erg, je dat. Geheime liefdes komen op tafel. Eindelijk kan je zeggen: “Hou nou maar eens op met je geflirt, ik mag je niet.”
Niets zo goed voor een frustratie, als om hem te etaleren. Scheelt ook een stuk in het aantal gevallen van ongewenste intimiteit.

Wat ik wel leuk vind is een Valentijnsbeurt. Je geeft je geliefde een tegoedbon voor een wip met een vakman of vrouw. Je vrouw weet weer eens wat een echt orgasme is, als man hoef je een keer niet je best te doen een gefaket orgasme bij je vrouw op te wekken. Lekker, alleen aan jezelf denken. Het zal de behoefte aan vreemd gaan zeker verminderen.
Intervalentijnsnet is ook geweldig voor verlegen personen. Ze durven het niet rechtstreeks te zeggen. Via intervalentijnsnet geen probleem. Ze zitten tot hun knieën te blozen achter hun toetsenbordje en hopen dat de ander dat ook doet. Weg eenzaamheid, iedereen gelukkig.
Valentijnsdag, nee, voor mij hoeft het niet.

Wil je de eerste van je vrienden zijn die dit deelt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *